ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

--- ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ: ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ---

Τον Φεβρουάριο του 1973 το Σοβιετικό «Λούγχοντ 2» στην θάλασσα της Γαλήνης βρήκε μια μεταλλική πλάκα μήκους ενός μέτρου ασυνήθους στιλπνότητας και πολύ μικρής ηλικίας. Αυτό ήταν το πρώτο παράξενο αντικείμενο άγνωστης προέλευσης που διέρρευσε στο διαδίκτυο ότι βρέθηκε στην επιφάνεια της σελήνης, αλλά όχι το μοναδικό!
Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης και δεν ήταν μόνο αυτά που βρήκαν όταν προσσεληνώθηκαν. Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας(!)
Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες, κάτι που τελικά δεν έκανε.
Οι αποκαλύψεις αυτές παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται «Σκοτεινή Αποστολή: η μυστική ιστορία της ΝΑΣΑ», ("Dark Mission: the Secret History of NASA" ). Το βιβλίο αυτό συνυπογράφεται και από τον πρώην σύμβουλο της ΝΑΣΑ Ρίτζαρντ Χώγκλαντ καθώς και τον Μάικ Μπάρα που είναι σύμβουλος αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής. Όπως έγινε γνωστό ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Κέι Φερράρι, (JPL Director of the SSA Program) με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, ζήτησε από τον Τζόνστον να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο διαστημικό πρόγραμμα. Ο λόγος ήταν ότι επικρινόταν η ΝΑΣΑ. Ο Τζόνστον αρνήθηκε να παραιτηθεί και δήλωσε πως προστατεύεται από το νόμο για την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά ο Φερράρι τον έβγαλε, δίχως να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή.
Η NASA ισχυρίζεται ότι τα ευρήματα είναι απλά διαστημικά σκουπίδια από εξαρτήματα δορυφόρων που έχουν πέσει στην επιφάνεια της σελήνης, αλλά υπάρχουν και αρκετοί που πιστεύουν ότι τα αντικείμενα αυτά είναι θραύσματα από το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο στον κρατήρα Iszak-D.