ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ: ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΕΛΗΝΗ

Οι Σοβιετικοί επιστήμονες Μιχαήλ Βάζιν και Αλεξάντερ Τσερμπάκωφ σ’ ένα άρθρο που δημοσίευσαν σε επίσημο Σοβιετικό κυβερνητικό έντυπο, υποστήριξαν πως η Σελήνη στο εσωτερικό της είναι κούφια και δεν αποκλείεται να αποτελεί στην πραγματικότητα ένα διαστημόπλοιο, κατασκευασμένο από ανώτερα τεχνολογικά όντα κάποιου μακρινού ηλιακού συστήματος.
Οι Σοβιετικοί επιστήμονες υποστήριξαν πως ο κενός εσωτερικός χώρος ήταν γεμάτος από καύσιμα για τους κινητήρες, εργαλεία, όργανα ελέγχου και παρατήρησης. Ήταν ένα διαστημόπλοιο που ήταν ικανό να ταξιδεύει απίστευτες αποστάσεις, χιλιάδες χρόνια στο διάστημα. Τα όντα που το κατασκεύασαν το έκαναν από ανάγκη για να εγκαταλείψουν τον αρχικό κόσμο απ’ όπου κατάγονται. Η νέα αυτή θεωρία στηρίζεται σ’ ένα σύνολο ενδείξεων που λύνουν το αίνιγμα της καταγωγής της Σελήνης. Η Σελήνη δεν αποτελούσε ποτέ μέρος της Γης από το οποίο να αποσπάστηκε και αυτό φαίνεται από τη σύσταση του εσωτερικού και του εξωτερικού της. Η μεγάλη διάφορα πυκνότητας ανάμεσα τους (3,33 gr.: cmm³ για τη Σελήνη και 5,5 gr.: cmm³ για τη Γη), ο μεταλλικός φλοιός πάχους 32 χιλιόμετρων που υπάρχει αρκετά κάτω από την επιφάνεια και η σύσταση του εδάφους της ( τιτάνιο, σίδηρος και σπάνια μέταλλα), δείχνουν ένα πλανήτη εντελώς διαφορετικό από τον δικό μας. Αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν επίσης ότι δεν σχηματίστηκε ούτε από το ίδιο σύννεφο σκόνης και αέριων που σχηματίστηκε η Γη, αφού δεν διαθέτει την ίδια χημική σύσταση εδάφους.
Επίσης αποκλείεται και το ενδεχόμενο η Σελήνη να μπήκε σε τροχιά γύρω μας (θεωρία της «προσέλκυσης») αφού ένα τόσο μεγάλο σώμα είναι αδύνατον να μπει κάτω από φυσιολογικές συνθήκες σε τροχιά γύρω από έναν τόσο μικρό πλανήτη όπως η Γη.
Το 1970 αλλά και το 1971, οι αποστολές «Απόλλων 13» και «Απόλλων 14» με μικρή ποσότητα εκρηκτικών προκάλεσαν αρμονικές δονήσεις που κράτησαν 3ωρες και 30λεπτά. Εκτός από τις τεχνητές δονήσεις που προκάλεσαν οι άνθρωποι, διαπιστώθηκαν δονήσεις σε βάθος 800 χιλιομέτρων που δεν ξεπέρασαν την βαθμίδα 2 της κλίμακας Ρίχτερ. Ήταν απόλυτα αρμονικές, φαινόμενο που επιβεβαιώνει την άποψη ότι η σελήνη είναι κούφια. Οι δονήσεις αυτές επαναλαμβάνονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα, μια φορά τον μήνα και με την ίδια ένταση, για αρκετό καιρό. Η ΝΑΣΑ δήλωσε για το περιστατικό: «Κάτι περίεργο συμβαίνει στο εσωτερικό της σελήνης για να έχουμε αυτήν την αρμονικότητα με την οποία μπορούμε να συντονίσουμε τα ρολόγια μας. Οι πιθανότητες να είναι κούφια η σελήνη είναι πολύ μεγάλες.»
Οι «Τάϊμς» της Ν. Υόρκης έγραφαν τον Απρίλιο του 1976 ότι ο ένας από τους πέντε σεισμογράφους που τοποθέτησε ο «Απόλλων 14» εργάστηκε κανονικά μέχρι τον Μάρτιο του 1975 και κατόπιν σίγησε. Το περίεργο είναι ότι μετά από ένα μήνα σιγής ξαναλειτούργησε κανονικά.
Αρκετά χρόνια πριν, στα τέλη της δεκαετίας του ’30, ο Γκρότε Ρέμπερ, της εταιρείας Μπελ συνέλαβε μυστήρια ραδιοφωνικά μηνύματα από τη Σελήνη. Δυστυχώς το επεισόδιο αυτό χαρακτηρίστηκε απόρρητο και απαγορεύτηκε η δημοσίευση του. Πρόλαβε όμως να ανακοινώσει ότι οι Ραδιοεκπομπές προέρχονταν από το εσωτερικό και όχι από την επιφάνεια της Σελήνης. Αρκετοί ερασιτέχνες αστρονόμοι συνέλαβαν σήματα από τη Σελήνη το 1934, το 1935 και το 1956 με δική τους κατασκευής ραδιοτηλεσκόπια. Ο Γάλλος συγγραφέας Ρομπέρ Σαρού ισχυρίστηκε πως ο αστροναύτης Αλ Γουώρντεν τη στιγμή που περπατούσε στη Σελήνη, άκουσε μια σειρά από ανεξήγητες λέξεις. Το αινιγματικό μήνυμα έλεγε: «ΜΑΡΑ (ή ΛΑΜΑ) ΡΑΜΠΙ ΑΛΑΡΝΤΙ ΝΤΙΝΤΙ ΕΝΤΑΒΟΥΕΡ ΕΣΑ ΚΟΥΝΣ ΑΛΙΜ». Το μήνυμα μέχρι στιγμής παραμένει αμετάφραστο, οι αρχαίες όμως παραδόσεις μιλούν για έναν κόσμο κρυμμένο στο εσωτερικό της Σελήνης.
Και ξαφνικά χωρίς τίποτε να το δικαιολογεί, στις 12/12/1996 η ΝΑΣΑ ανακοινώνει στα τηλεοπτικά μέσα «Μπορεί να υπάρχει Ζωή στη σελήνη».