ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

--- ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.---

Η συνεχώς αυξανόμενη δραστηριότητα άγνωστων φαινομένων στον ουρανό της Κίνας, κάνει τις αρχές της αναπτυσσόμενης χώρας να ανησυχούν. Οι θεάσεις και οι καταγραφές είναι επίσημα εκατοντάδες και τα ουράνια φαινόμενα δυσκολεύουν τις πτήσεις, κάνοντας τις αρχές να αναζητούν το λόγο της ύπαρξης τους. Έτσι ένα δίκτυο παρακολούθησης μετεωριτών που ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους, θα μπορεί να παρέχει πιο βάσιμα αποδεικτικά στοιχεία για να επιβεβαιώσει ή να απομυθοποιήσει τα UFO. Ο κ.Wen από το Πεκίνο, εμπειρογνώμονας που είναι αρμόδιος για το έργο δήλωσε ότι οι έξι σταθμοί που θα δημιουργηθούν είναι μια ευκαιρία για μια πιο ακριβή τεκμηρίωση των εμφανίσεων. Ωστόσο νέα φαινόμενα δημιουργούν ολοένα και μεγαλύτερο πανικό στη χώρα.
Την 1 Σεπτεμβρίου στις 21:10μ.μ., στην πόλη Xiian, εμφανίστηκαν στον ουρανό λευκά φώτα πάνω από τα σύννεφα σε κυκλική κίνηση. Στις 21:15 η κυκλική κίνηση άλλαξε σε χιαστή και το φως έγινε πιο έντονο. Η China Daily αναφέρει εκατοντάδες ανθρώπους ως αυτόπτες μάρτυρες και αρκετοί από αυτούς μίλησαν για το γεγονός. Ο μάρτυρας κ.Jiang δήλωσε:"Η ομάδα των ΑΤΙΑ ήταν σε συνεχή κίνηση. Πετούσαν πολύ ψηλά και η μεταξύ τους απόσταση ήταν περίπου 100 μέτρα.’’ Η μάρτυρας, κα.Chan δήλωσε:"Το σύννεφο πάνω από τα αντικείμενα ήταν σε σχήμα δράκου και καταγράφηκε σε πολλά από τα κινητά τηλέφωνα μας. Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε:"Ξαφνικά ενωθήκαν όλα μαζί, και γρήγορα έσβησαν."

Στις 11 Σεπτεμβρίου στις 21:14μ.μ., τρεις πτήσεις από Πεκίνο και Σαγκάη για το Baotou της Μογγολίας καθυστέρησαν, καθώς τα αεροσκάφη αναγκάστηκαν να κάνουν κύκλο στον αέρα, περιμένοντας να δοθεί άδεια για προσγείωση, ενώ δύο άλλες προσγειώθηκαν σε γειτονικά αεροδρόμια. Ο λόγος ένα αγνώστων στοιχείων ιπτάμενο αντικείμενο που αιωρούταν 40 χιλιόμετρα ανατολικά του Baotou που εντοπίστηκε από εργαζόμενους στο Hohhot, στη Διαχείρισης Εναέριας Κυκλοφορίας.
Στις 21 Σεπτεμβρίου στις 20:00μ.μ., αναστάτωση δημιουργήθηκε στο Διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνο από άγνωστα εναέρια αντικείμενα, όπως αναφέρουν σύσσωμες οι κινεζικές εφημερίδες. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η πτήση Χόνγκ Κόνγκ-Πεκίνο ανακοίνωσε στους επιβάτες της, την ύπαρξη των ιπτάμενων αντικειμένων επάνω από την πρωτεύουσα και κοντά στο αεροδρόμιο. Τα περίεργα φώτα που κινούνταν στον ουρανό κατέγραψε ένας επιβάτης του αεροπλάνου με την κάμερα του. Η εμφάνιση επιβεβαιώθηκε και από το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

Στις 10 Οκτωβρίου από τις 7:00π.μ. ως τις 22:00μ.μ., δύο άγνωστα λευκά φώτα κινούνταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο στον συννεφιασμένο ουρανό της Xianyang. Πολλοί άνθρωποι ήλθαν σε πανικό, πιστεύοντας ότι το φαινόμενο ήταν ένα "Α.Τ.Ι.Α." και υπήρχαν άνθρωποι που κάλεσαν την αστυνομία. Περισσότεροι από 10 μάρτυρες ανέφεραν το περιστατικό σε δημοσιογράφο Κινεζικής εφημερίδας ο οποίος ζήτησε τη γνώμη της μετεωρολογικής υπηρεσίας. Οι ειδικοί του ανέφεραν ότι πιθανών να είναι ανακλάσεις φωτός από κάποια επίγεια πηγή στα χαμηλά σύννεφα. Συγκεκριμένα στις 7:00, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν :"Βλέπαμε το ουρανό από το μπαλκόνι και διακρίναμε δυο λευκά αντικείμενα που πετούσαν πέρα δώθε, όπως τα Α.Τ.Ι.Α.". Αργότερα, στης 21:00 αναφέρθηκε το ίδιο πρόβλημα με άγνωστα επιπλέοντα εναέρια φώτα στον ουρανό, όπου και καλέστηκε η αστυνομία. Οι εμπειρογνώμονες προειδοποίησαν το κοινό να μην πανικοβληθεί αν και το μυστήριο των ιπταμένων φώτων παραμένει.
Προβληματισμό όμως, θα πρέπει να μας προξενεί ότι όλα αυτά τα φαινόμενα παρότι είναι υπαρκτά και με αποδείξεις, δεν προβάλλονται στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.