ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΝΑΖΚΑ ΚΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.

Οι γραμμές και τα σχέδια των Νάζκα είναι τα πιο αξιοθαύμαστα και μεγαλύτερα ανθρώπινα γεωγλυφικά σχέδια στον πλανήτη, σχεδιασμένα να φαίνονται ολοκληρωμένα από παρατήρηση ύψους 500 μέτρων. Οι επιστήμονες χρονολογούν τα γεωγλυφικά από το 200π.Χ. ως το 700 μ.Χ., όπως και τα νέα ευρήματα (παλαιούς λίθους και πήλινα αγαλματίδια) με την γραμμική των γεωγλυφικών που χρονολογούνται και αυτά 2000 χρόνια π.Χ. Λίθοι που δεν αλλάζουν μόνο την ηλικία των γεωγλυφικών αλλά και την ιστορία της ιατρικής, με τις αναπαραστάσεις τους.


Αναπαραστάσεις με εγχειρίσεις καρδιάς, εγχειρίσεις εγκεφάλου αλλά και μεταγγίσεις αίματος, είναι αξιοπερίεργα αλλά υπαρκτά, και εκτίθενται στο μουσείο Larco Herrera στη Λίμα. Περίεργα επίσης και τα κοντόσωμα πλάσματα, που σε κάποιους από τους λίθους εμφανίζονται με τέσσερα δάχτυλα χωρίς αντίχειρες. Τρόπος σχεδίασης των ινδιάνων Νάζκα ή αναπαραστάσεις εξωγήινων πλασμάτων;



Σύμφωνα με μία τοπική παράδοση, οι λίθοι απεικονίζουν τους απόγονους της Ορεγιόνα, της μάνας της ανθρωπότητας που προσεδαφίστηκε μέσα σ’ένα όχημα φωτεινότερο από τον Ήλιο. Η Ορεγιόνα, είχε τέσσερα δάχτυλα στα χέρια και ένα μακρύ κρανίο, όπως κάποια κρανία που βρέθηκαν στον ναό του Τιαχουανάκο και εκτίθενται στο μουσείο της Λα Πλαζ.
Εκτός όμως από τις τοπικές παραδόσεις, στοιχεία εξωγήινων επισκεπτών μας δείχνουν και τρία σχεδόν άγνωστα σε πολλούς γεωγλυφικά σχέδια. Το γεωγλυφικό του Γίγαντα που δεν έχει μύτη και στόμα, το γεωγλυφικό του ανθρώπου που προσεύχεται με τα χέρια ψιλά σε ένα εναέριο αντικείμενο, και το γεωγλυφικό σχέδιο με το εξωγήινο πλάσμα που ξεπροβάλει μέσα από αγκαθωτά φυτά, αποδεικνύουν ότι κάτι πέρα από κάθε σημερινή λογική συνέβαινε εκείνα τα χρόνια.





Ήταν λοιπόν ένας χαμένος πολιτισμός που μπορούσε να πετάει στους ουρανούς ή εξωγήινοι ‘’θεοί’’ επισκέπτες από έναν αποτυπωμένο στα γεωγλυφικά σχέδια αστερισμό…;
(Όλες τις φωτογραφίες αλλά και πολλές άλλες, μπορείτε να τις βρείτε και στο Google maps ή στο Google earth στις συντεταγμένες -14.701637,-75.141792.)