ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

Η NASA ΕΛΑΒΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ VOYAGER 2, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010.

Ο Hartwig Hausdorf, Γερμανός συγγραφέας και γνωστός ερευνητής σχετικός με τις Κινέζικες πυραμίδες, ισχυρίστηκε, το 2010, ότι μέσω του Voyager 2 που ταξιδεύει στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος, εξωγήινοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τη Γη, καθώς εστάλησαν πίσω από το διαστημικό ταξιδιώτη μηνύματα με δεδομένα, τα οποία για τους επιστήμονες της NASA ήταν πρωτόγνωρα.


Ο Hartwig Hausdorf, με την αποκάλυψη του περιστατικού δήλωσε: «Φαίνεται σαν κάποιος να επαναπρογραμμάτισε ή να έκανε πειρατεία στο σκάφος, όμως μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποια είναι η αλήθεια.»
Εκτός του Hausdorf και η εφημερίδα Bild αποκάλυψε ότι: «ο Voyager 2, που η NASA του έχει εγκαταστήσει ένα 12-ιντσo δίσκο που περιέχει μουσική και χαιρετισμούς σε 55 γλώσσες, διέκοψε την επικοινωνία με τη διαστημική υπηρεσία στις 22 Απριλίου του 2010, μετά από 33 χρόνια ταξιδιού. Όταν οι μηχανικοί έλυσαν το σφάλμα μετάδοσης δεδομένων, άρχισαν να λαμβάνουν πίσω παραμορφωμένα σήματα. Από τότε, προγραμμάτισαν το Voyager 2 να μεταδίδει μόνο δεδομένα που έχουν να κάνουν με την κατάσταση του σκάφους, όσο αυτοί θα εργάζονται για να λύσουν το πρόβλημα.»


Η διαστημική υπηρεσία δεν έχει απαντήσει ακόμα στα σχόλια του κ. Hausdorf και αναφέρει ότι τα παράξενα δεδομένα είναι πιθανόν βλάβη στην μνήμη του υπολογιστή ή στον αισθητήρα του. Το κωδικοποιημένο σήμα από το Voyager 2, που ήθελε 13 ώρες για να φθάσει στη Γη από απόσταση 8.6 δις μιλίων, δεν έχει ερμηνευτεί ακόμα. Οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι βλάβη ή ένας εξωγήινος χαιρετισμός...