ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΡΥΣΟΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΣΤΙΣ 29/7/1989.

Στις 29 Ιουλίου του 1989, στην Χρυσόπετρα του Κιλκίς, ένα 11χρονο κοριτσάκι, φιλοξενούμενο από τους παππούδες του το καλοκαίρι, ένα πρωινό ξύπνησε από έναν εκκωφαντικό θόρυβο γύρω στις 8 η ώρα το πρωί και βγήκε στην αυλή του σπιτιού. Τον εκκωφαντικό αυτό θόρυβο τον ακολουθούσε ο ερχομός ενός αντικειμένου κυλινδρικού, που θύμιζε μία κάψουλα σαν αβγό μέσα σε ένα σύννεφο, αρκετά διαφανές για να φαίνεται μέσα σε αυτό ένα ον με ανθρώπινη μορφή, ψηλό γύρω στα 3-3,5 μετρά, που έμοιαζε να έχει «διαλυμένα πόδια». Το όν βγήκε από την κάψουλα και πάτησε στο έδαφος και σε λίγα δευτερόλεπτα απογειώθηκε παρά πολύ γρήγορα, αφού έδειξε να φοβάται από την παρουσία της μικρής... που άρχισε να ουρλιάζει.


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ήρθε ο πατέρας της μικρής και ειδοποίησε την αστυνομία. Από εκείνη την στιγμή άρχισε μια πρωτοφανής κινητοποίηση της Αστυνομίας και του στρατού. Παράλληλα το νέο διαδόθηκε και οι κάτοικοι της Χρυσόπετρας και της γύρω περιοχής έτρεξαν να δουν με τα μάτια τους το τεράστιο αποτύπωμα.
Μετά από δυο μέρες, οι πατημασιές αυτού του πλάσματος στην αυλή του σπιτιού, εξετάστηκαν από κάποιους επιστήμονες του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στις οποίες αργότερα έπεσε καλούπι και καλυφθήκαν με τσιμέντο ώστε να μην χαθεί το αποτύπωμα της πατούσας του πλάσματος η οποία ήταν τεραστίων διαστάσεων! Τα δύο αποτυπώματα είχαν διαστάσεις 1.10 μήκος και 60 εκατοστά πλάτος, σε βάθος δυόμισι εκατοστών μέσα στο έδαφος.
Περίπου δύο μήνες μετά, στις 27 Σεπτεμβρίου του 1989 στο Βορονέζ, μια πόλη άνω των 800.000 κατοίκων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, προσγειώνεται σε ένα πάρκο ένα παρόμοιο ιπτάμενο αντικείμενο, που μέσα από αυτό βγήκε ένα παρόμοιο 3μετρο πλάσμα με ένα ρομπότ, σύμφωνα με τους μάρτυρες. Μάρτυρες και σε αυτή την εμφάνιση ήταν παιδιά, που έπαιζαν εκείνη τη στιγμή ποδόσφαιρο.