ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΓΙΟΥ ΕΦ ΟΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ (ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΕΔΕΣΣΑ), 12/11/1980.

ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΕΔΙΝΕ THΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟΥ ΚΩΝΟΥ 

Ένα φωτεινό αντικείμενο σημαντικά μεγαλύτερο από τα ορατά με το μάτι αστέρια και πολύ χαμηλότερα, δημιούργησε το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου στους Τρικαλινούς που το είδαν την πεποίθηση ότι επρόκειτο για εμφάνιση UFO στον Τρικαλινό ουρανό. Το φωτεινό αντικείμενο, που είδαν με κιάλια και συντάκτες μας, επισημάνθηκε περί τις 7 το βράδυ, την ώρα περίπου που έβγαινε η πανσέληνος και με μικρή ταχύτητα απομακρύνονταν απ’ τα βόρεια προς το νότο, ώσπου τελικά χάθηκε πάνω ακριβώς στην κορυφή της Καράβας (Άγραφα) προς την κατεύθυνση της Καρδίτσας. Η εντύπωση όμως ήταν πως το φωτεινό αντικείμενο δεν χάθηκε πίσω απ’ τις βουνοκορφές, αλλά έσβησε απότομα. Με τα κιάλια το φωτεινό αυτό αντικείμενο έδινε την εντύπωση κώνου, η κορυφή του οποίου ήταν πύρινη κόκκινη και το υπόλοιπο τμήμα προς το κίτρινο. Το σχήμα όμως και η διάταξη του χρώματος άλλαζε συνεχώς κατεύθυνση. Επρόκειτο πράγματι για σπάνιο φαινόμενο, πρωτόφαντο στον Τρικαλινό ουρανό που οπωσδήποτε δεν ήταν ούτε διάττοντας αστέρας, ούτε αεροπλάνο, ούτε το αμερικανικό διαστημόπλοιο «Κολούμπια» που εκτοξεύτηκε προχθές. Όπως είναι γνωστό από προχθές πληθύνονται οι πληροφορίες για εμφάνιση φωτεινών αντικειμένων στον ουρανό, που έγιναν αντιληπτά στη Λάρισα, την Θεσσαλονίκη την Έδεσα και άλλου.

 

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 

ΒΟΛΟΣ, 13.— Μεγάλο φωτεινό αντικείμενο παρόμοιο με μεγάλο αστέρι έκανε εμφάνιση στον ορίζοντα του Βόλου και χάθηκε μετά μισή ώρα περίπου. Ήταν χρώματος πορτοκαλόχρουν και το παρακολούθησαν πολλοί Βολιώτες. 

 

ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑ 

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, 13. — Ιπτάμενα αντικείμενα ξαναφάνηκαν μεταξύ των ωρών 6 και 7 σήμερα το απόγευμα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και της Έδεσσας. Τα φωτεινά σημάδια με πολύχρωμες λάμψεις χάθηκαν μετά από μισή ώρα.

 

Πηγή: trikalacity.gr