ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ MAJESTIC-12.

Η οργάνωση Majestic 12 αποτελεί το εργαλείο ενός αφανούς κορυφαίου κυβερνητικού σχεδίου, που περιλαμβάνει την προεδρική και στρατιωτική εμπλοκή, για την έγκριση όλων των χειρισμών που αφορούν την εξωγήινη παρουσία στη γη και τη συγκέντρωση στοιχείων και τεχνολογίας. Στις 24 Σεπτεμβρίου του 1947, μετά το Roswell κρίθηκε απαραίτητη η ανάγκη της συγκρότησης μιας επιτροπής που να μπορεί να διαχειριστεί όλες της πτυχές ενός τέτοιου άκρως σημαντικού θέματος. Έτσι γεννήθηκε η οργάνωση Μajestic 12 από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Harry Truman, που όπως φαίνεται και στην παρακάτω επιστολή, αναθέτει στον Υπουργό Άμυνας James Forrestal την δημιουργία της. Το 1954 μια ανεξάρτητη έρευνα της Αμερικανικής δικαιοσύνης έφερε στο φως απόρρητα έγγραφα – ντοκουμέντα, που φάνηκε να έχουν συνταχθεί από άτομα που ανήκαν στη Majestic 12. Τα έγγραφα αφορούσαν διάλογους και περιέγραφαν όχι μόνο τις διαδικασίες αναγνώρισης των UFO,αλλά και τον τρόπο περισυλλογής τους, πού έπρεπε να σταλούν τα συντρίμμια και ποιοι αποκλειστικά έπρεπε να αναλάβουν την εξέτασή τους. 30 χρόνια αργότερα, έφτασε στα χέρια της Jaime Shandera, μιας παραγωγού ταινιών του Hollywood και του ερευνητή των UFO Stanton T. Friedman, φωτογραφικό υλικό στο οποίο εμφανίζονταν συγκεντρωμένα απόρρητα έγγραφα της κυβέρνησης.















Εφόσον το υλικό είναι γνήσιο, υπάρχει η δυνατότητα να μαθευτούν για πρώτη φορά, τα άτομα που αποτελούσαν τον αρχικό κορμό στη σύστασή της. Ο κατάλογος του διοικητικού συμβουλίου ήταν εντυπωσιακός :
- Ο υπουργός Άμυνας James Forrestal.
- Ο Δρ. Vannevar Bush, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της στρατιωτικής έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα των όπλων και βασικός συντονιστής στον σχεδιασμό ατομικών βομβών.
- Ο υποναύαρχος Roscoe Hillenkoetter, διευθυντής της κεντρικής υπηρεσίας κατασκοπίας και πληροφοριών.
- Ο στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Nathan F. Twining.
- Ο στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Hoyt Vandenburg, ο οποίος ήταν διευθυντής της CIA λίγο πριν τον «επίσημο» σχηματισμό της ομάδας.
- Ο υποναύαρχος Sidney Souers, πρώην διευθυντής της ναυτικής υπηρεσίας πληροφοριών (1946) και πρώτος διορισμένος εκτελεστικός γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (1947).
- Ο Δρ. Jerome Humsaker, διάσημος σχεδιαστής αεροσκαφών και πρόεδρος της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Αεροναυτική.
- Ο Δρ.Lloyd Berkner, εκτελεστικός γραμματέας του τομέα έρευνας και ανάπτυξης.
- Ο Δρ. Detlev Bronk, βιοφυσικός, επικεφαλής της Εθνικής Ακαδημίας Επιστήμης, και πρόεδρος της ιατρικής συμβουλευτικής επιτροπής, της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας.
- Ο γραμματέας του υπουργείου Άμυνας Gordon Gray, που αργότερα έγινε προϊστάμενος της CIA στον τομέα της ψυχολογίας.
- Ο στρατηγός Robet M. Montague ο οποίος διέταξε την οργανωμένη έρευνα για τις δυνατότητες των πυρηνικών όπλων στην βάση Albequerque στο Νέο Μεξικό.
- Ο Donald Menzel, ένας εξέχων καθηγητής αστροφυσικής του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, ο οποίος είναι ο πιο διάσημος για τις σκληρότατες επιθέσεις του εναντίον των θέσεων των υποστηριχτών της ύπαρξης των UFO.
Τέλος, αν δεχθούμε ως ακριβείς τις λίστες που διαρρέουν κατά καιρούς, φαίνεται ότι η Magestic 12, εξακολουθεί να λειτουργεί...