ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΠΛΑΚΑ, ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΤΟΥ 1938.

Και τι να πούμε για το περιστατικό του 1938, που πραγματικά φέρνει σε δεύτερη μοίρα τη συντριβή της Αταλάντης, δηλαδή το διασημότερο περιστατικό της χώρας μας! Τι συνέβη τότε; Εκείνη τη χρονιά στη Μαλακάσα εμφανίστηκε μία ομάδα από 5 ή 6 ανθρωποειδή πράσινου χρώματος, ύψους 1,90-2,00 μέτρων, που έδωσαν στους χωρικούς της περιοχής μία μαύρη Πλάκα με ακαταλαβίστικα στοιχεία χαραγμένα επάνω της (κάποιο άγνωστο αλφάβητο ή μήνυμα). Οι χωρικοί αμέσως μετέφεραν τη μαύρη πλάκα στον παπά του χωριού. Δυστυχώς εκείνος με το που την είδε, την ξόρκισε και την έριξε σε ένα πηγάδι.


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ένα πηγάδι πλησίον στο ξωκλήσι του Αγίου Μερκουρίου, στους πρόποδες της Πάρνηθας, για τους επίδοξους αναζητητές της Πλάκας, καθώς στο συγκεκριμένο πηγάδι για χρόνια δέσποζε για έναν ανεξήγητο λόγο ένας Χριστιανικός Σταυρός πάνω από τον μεγάλο βράχο που βρισκόταν πίσω από αυτό. Μέχρι, δηλαδή, ο πολιτισμός να τσιμεντώσει το σημείο και ο αθεϊσμός να βεβηλώσει το σύμβολο.
Τελικά αν η ''επίσκεψη'' είχε γίνει αυτόν τον αιώνα, που η ανθρώπινη περιέργεια έχει απομακρυνθεί από τις κακές προκαταλήψεις της εποχής εκείνης, η Πλάκα θα είχε την ίδια κατάληξη ή θα είχαμε ένα απίστευτο αποδεικτικό στοιχείο μιας εξωγήινης επίσκεψης;