ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

Η ΠΕΡΙΟΧΗ 51 (ΑREA 51).

Η Περιοχή 51 (Area 51), είναι μία απομακρυσμένη στρατιωτική μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς, στο νότιο τμήμα της έρημου Νεβάδα, στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, 133 χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά του Λας Βέγκας και νότια της λίμνης Γκρουμ, που χτίστηκε το 1954. Επίσημα ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης είναι απροσδιόριστος έως και σήμερα, ενώ η πρόσβαση από ξηρά και αέρος -σε όλη τη κοιλάδα που περιβάλλεται από άγονα βουνά- απαγορεύεται αυστηρά.
Το 2013, η C.I.A. αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία της Περιοχής 51, απαντώντας σε ένα αίτημα βάσει του νόμου περί ελευθερίας στην πληροφόρηση. Πριν συμβεί αυτό, η υπηρεσία πληροφοριών αρνούνταν ακόμα και να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του συγκεκριμένου κομματιού γης στην έρημο της Νεβάδα, παρά τα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων.
Την περιοχή 51, για πρώτη φορά φωτογράφησε ένας σοβιετικός κατασκοπευτικός δορυφόρος κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου και αργότερα άλλοι πολιτικοί δορυφόροι φωτογράφησαν την βάση και τις τοποθεσίες γύρω από αυτήν. Το 1989, ο Ρόμπερτ Λαζάρ δήλωσε ότι εργάστηκε μυστικά σαν πυρηνικός φυσικός για λίγο καιρό εκεί. Ισχυρίστηκε ότι προσελήφθη για να μελετήσει διαστημόπλοια που είχαν ανακτηθεί από τον αμερικανικό στρατό. Λίγοι τον πίστεψαν, αλλά χάρη σε αυτόν αποκαλύφθηκαν όσα γίνονται στην μυστική βάση. Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αρκετές λήψεις που δείχνουν φωτεινά αντικείμενα να κάνουν παράξενους ελιγμούς και να αναπτύσσουν τεράστιες ταχύτητες. Ήταν προϊόντα εξωγήινης τεχνολογίας; Φήμες, ερευνητές και ένας απόστρατος του αμερικανικού στρατού στο βιβλίο του (ο Φίλιπ Κόρσο), αναφέρουν τις προσπάθειες του στρατού να κάνει τεχνολογικές προόδους με τη χρήση εξωγήινου σκάφους που ανακτήθηκε το 1947, κοντά στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μέξικο.
Μια άλλη περίεργη θεωρία, θέλει την Περιοχή 51 να είναι η έδρα μιας μυστηριώδους παγκόσμιας κυβέρνησης, με το κωδικό όνομα Majestic 12 ή ΜJ-12. Αυτή φέρεται να δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου Τρούμαν, το 1947, με πρώτο της μέλημα την ανάκτηση και την εξέταση ενός ακόμα διαστημόπλοιου που συνετρίβη στη Γη. Αυτή η θεωρία βασίστηκε σε απόρρητα κυβερνητικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν το 1984 μετά από υποτιθέμενη διαρροή πληροφοριών. Έγγραφα που το FBI επιβεβαιώνει ως πλαστά...