Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2021

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

EΞΩΓΗΙΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, s03e02: ΟΙ 12 ΣΜΑΡΑΓΔΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ.

Εικόνα
Αν το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου με τα "Ανθρώπινα Αντίγραφα UFO" ήταν μοναδικό για τα Ελληνικά χρονικά, τι να πούμε για το δεύτερο με τίτλο "Οι 12 Σμαράγδινοι Πίνακες"!  Στο 2ο αυτό επεισόδιο, η αρχαία αποκρυφιστική γνώση συναντά την εξωγήινη επισκεψιμότητα μέσα από τα αποκρυφιστικά κείμενα που μας διηγούνται την ιστορία του Θωθ, ή αλλιώς του Ερμή του Τριμέγιστου, αλλά και των 12 Σμαραγδινών Πινάκων, που φύλαγαν τη γνώση και τη σοφία του Σύμπαντος που δίδασκε ο Θωθ στους ανθρώπους... Οι ραδιοφωνικές εξωγήινες αναζητήσεις είναι και πάλι κοντά σας με τον τρίτο και πιο μυστηριώδη κύκλο τους, με ένα νέο επεισόδιο κάθε βδομάδα. Τις Παρασκευές στις 22:00 στο GRD Radio,  το no.1 διαδικτυακό ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδας (και με ζωντανή ροή μέσα από πολλά τοπικά ραδιόφωνα στα fm, αλλά και σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του ΕΡΤopen) και 48 ώρες μετά, μ έσα από το GRDmixcloud, πατώντας ένα   κλικ πάνω στην φωτογραφία που ακολουθεί:

EΞΩΓΗΙΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, s03e01: ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ UFO

Εικόνα
Η νέα σεζόν ξεκίνησε και οι ραδιοφωνικές εξωγήινες αναζητήσεις είναι και πάλι κοντά σας με ένα νέο ραδιοφωνικό επεισόδιο κάθε βδομάδα, τις Παρασκευές στις 22:00! Το πρώτο επεισόδιο έπαιξε ραδιοφωνικά μέσα από το πρόγραμμα του GRDiscovery, το no.1 διαδικτυακό ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδας (και με ζωντανή ροή μέσα από πολλά τοπικά ραδιόφωνα στα fm , αλλά και σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του ΕΡΤopen ), με θέμα τα Ανθρώπινα Αντίγραφα UFO. Μία ιστορία που ξεκινά από το 812 μ.Χ.! Όσοι δεν προλάβατε να ακούσετε την εκπομπή, μπορείτε πλέον να την ακούσετε όποτε θέλετε, μέσα από το GRDmixcloud, πατώντας ένα κλικ πάνω στην φωτογραφία που ακολουθεί:

ΔΥΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «UFO ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ» ΠΕΡΝA ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ TOY ΚΑΝΑΔΑ, 30/7/2021.

Εικόνα
Αργά το βράδυ, στις 30 Ιουλίου του 2021, οι πιλότοι δύο ξεχωριστών αεροσκαφών - ενός στρατιωτικού και ενός εμπορικού - είδαν ένα μυστηριώδες πράσινο φως να εξαφανίζεται στα σύννεφα πάνω από τον κόλπο του Saint Lawrence στην ακτή του Ατλαντικού του Καναδά, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά το Vice News & το Space.com .   Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου του 2021 στη βάση δεδομένων των αεροπορικών περιστατικών της καναδικής κυβέρνησης, και οι δύο πτήσεις έγιναν μάρτυρες ενός «φωτεινού πράσινου ιπτάμενου αντικειμένου» που «πέταξε πάνω από ένα σύννεφο και μετά εξαφανίστηκε». Το αντικείμενο δεν επηρέασε τις λειτουργίες οποιασδήποτε πτήσης, σημειώνεται στην έκθεση. Το ένα από τα αεροσκάφη που ανέφεραν την παρακολούθηση ήταν ένα καναδικό στρατιωτικό αεροπλάνο, το οποίο πετούσε από μια βάση του Οντάριο στην Κολωνία της Γερμανίας, ενώ το άλλο ήταν μια επιβατική πτήση της KLM Royal Dutch Airlines που πετούσε από τη Βοστόνη στο Άμστερνταμ. Ο Steffan Watkins, ερευνητής αερ