Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2017

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΓΙΑ UFOs, Nο.9

Εικόνα
Η δημιουργία των συγκεκριμένων (με τα αποκόμματα εφημερίδων) άρθρων είναι φοβερά χρονοβόρα για εμάς εδώ στο UFOs & Aliens Truth Greek community και λιγότερο δημοφιλής στους θαυμαστές των UFOs. Όμως, η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε, όχι μόνο για να υπάρχει συγκεντρωμένο κάπου αυτό το σπάνιο υλικό αλλά και για να μπορέσει να διασωθεί για μελλοντικούς χρήστες που θα το αναζητήσουν. Για 9η φορά, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε 28 αποκόμματα εφημερίδων για μελέτη ή για την προσωπική σας συλλογή... ( Τα αποκόμματα μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους! )

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΟΥ 2016.

Εικόνα
Η παγκόσμια οικονομική κρίση φαίνεται να έχει επηρεάσει και τους εξωγήινους, αφού για όλο το 2016 τα αγρογλυφικά μηνύματα ανά τον κόσμο εμφανίστηκαν μετρημένα και λιγότερο πολυσύνθετα. Για όλη τη περσινή χρονιά είχαμε 59 καταγεγραμμένα αγρογλυφικά από τα οποία τα 6 θεωρήθηκαν πιθανοί φυσικοί σχηματισμοί και όχι τεχνητές δημιουργίες. Από τα 59 τώρα, τα 42 εντοπίστηκαν στην Μεγάλη Βρετανία, τα 5 στη Γερμανία, από δύο σε Ολλανδία, Αυστραλία και Βραζιλία, και από ένα σε Ιταλία, Ρωσία, Τσεχία, Νορβηγία, Σουηδία και Αργεντινή. Τα εντυπωσιακότερα από αυτά ακολουθούν παρακάτω... Crop Circle in Vanzaghello, near Milan, Italy, 8 June 2016.   Crop Circle at Gerlingerstraίe, Berlin, Germany, 12 June 2016.   Crop Circle at Ox Drove, Nr Wylye, Wiltshire, 16 June 2016.   Crop Circle at Ridgeway, Wiltshire UK, 23 June 2016.   Crop Circle at Noordhoek nr Standaarbuiten, Netherlands, 4 July 2016.   Crop Circle at Vlaanderbos Etten-Leur, Netherlands, 15 July 2016.   Crop Circle at Hackpen Hill, W

UFO ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

Εικόνα
Εκτός των νεομυθολογικών φαινομένων που γνωρίζουμε όλοι για τη σπηλιά του Νταβέλη, το 1978 ανοίχτηκαν τέσσερα τούνελ από το ΝΑΤΟ για να ανακαλύψουν κάτι μέσα στο βουνό και πιθανότατα να το ανασύρουν από τον πυθμένα του. Μια φιλόδοξη προσπάθεια που εγκαταλείφτηκε λίγα χρόνια μετά, αφού τα στρώματα λατύπης ξαναγέμιζαν τα σκαμμένα τούνελ και υψηλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία δημιουργούσαν προβλήματα σε μηχανήματα και εργάτες. Το ΝΑΤΟ σφράγισε με τσιμέντο τα τούνελ, η επιχείρηση έλαβε άδοξο τέλος, και ποτέ δεν απαντήθηκε αν υπήρχε «γνωστή ή άγνωστη τεχνολογία» εκεί κάτω. Έως σήμερα δηλαδή, που βγαίνουν νέα στοιχεία στο φως... H συνέχεια της μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησε και επιμελήθηκε ο ερευνητής Χάρης Κουτσιαύτης, στο 9ο τεύχος του δωρεάν περιοδικού Ε.Τ. πατώντας εδώ .

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ESPRESSO, 8 & 9/4/2017 (UPDATED).

Εικόνα
Το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου του 2017, οι αναγνώστες της εφημερίδας Εσπρέσσο είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν ένα πρωτοσέλιδο αφιέρωμα ''έκπληξη'' για τους Έλληνες κυνηγούς UFO! Ποια τα νέα δεδομένα της Ελληνικής Ουφολογίας και το αύριο που σκοπεύει να χαράξει ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της, ο Χάρης Κουτσιαύτης (φώτο εξώφυλλου) και οι συνεργάτες του. Το παράξενο αντικείμενο στον ουρανό της Βοιωτίας, η περίεργη πτήση πάνω από το Υμηττό, το μυστικό της Πεντέλης, το ενεργό μαγνητικό πεδίο στο σημείο πρόσκρουσης ΑΤΙΑ στην Αταλάντη και άλλες πολλές αποκαλύψεις, στο φύλλο που κυκλοφόρησε στα περίπτερα όλης της χώρας... Διαβάστε (δωρεάν) το άρθρο και στην ηλεκτρονική μορφή της Εσπρέσσο, από εδώ .

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.

Εικόνα
Η ανεξήγητη εξαφάνιση ενός νεαρού Βραζιλιάνου φοιτητή έχει προκαλέσει μια έκρηξη στις θεωρίες συνωμοσίας αφότου ανακαλύφθηκε πως είχε αφήσει το δωμάτιό του γεμάτο με παράξενα γραπτά και ένα άγαλμα ενός φιλοσόφου του 16ου αιώνα που φημίζεται για τις θεωρίες του σχετικά με το διάστημα. Ο Μπρούνο Μπόργκες έχει χαθεί από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, όταν μυστηριωδώς εξαφανίστηκε μετά από ένα οικογενειακό δείπνο στην πόλη του Ρίο Μπράνκο στη βορειοδυτική Βραζιλία. Η εξαφάνιση του φοιτητή ψυχολογίας προκάλεσε το διεθνές ενδιαφέρον μετά το υλικό που βρέθηκε στο υπνοδωμάτιό του και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Το βίντεο δείχνει τους τοίχους και το δάπεδο γεμάτα με εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις καθώς και παράξενα διαγράμματα. Υπάρχει επίσης μια βιβλιοθήκη γεμάτη με βιβλία και 14 μεγάλα σημειωματάρια γεμάτα γραπτά με μεγάλους λατινικούς αριθμούς στα εξώφυλλα. Ίσως όμως το πιο περίεργο χαρακτηριστικό του δωματίου είναι το μεγάλο άγαλμα του Ιταλού φιλοσόφου της Αναγέννησης Τζιορντάνο Μπρούνο. Ο