Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2016

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΑΚΕΝΑΤΩΝ, Ο «ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ» ΦΑΡΑΩ.

Εικόνα
Ο Ακενατών ή Αμένοφις ή Αμενχοτέπ Δ΄ γεννήθηκε το 1353 π.Χ. και πολλοί μελετητές τον θεωρούν πιθανό εξωγήινο υβρίδιο λόγω του παράξενου παρουσιαστικού του, που τον έκανε μη αποδεκτό από τον πατέρα του Φαραώ Αμενχοτέπ Γ΄. Μάλιστα την περίοδο της βασιλείας του πατέρα του δεν αναπαριστάνεται ποτέ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μία εκδοχή τον θέλει καρπό «μοιχείας» μίας και μοναδικής συνεύρεσης της μητέρας του βασίλισσας Τίυε με τον θεό δημιουργό Ρα. Ίσως γι αυτό η ανατροφή του ανατέθηκε στο ιερατείο του Ρα στην Ηλιούπολη και όχι στο ιερατείο του Άμμωνα, παραδοσιακού προστάτη του βασιλικού οίκου. Λέγεται ότι η Τίυε στα παράπονα του μικρού πρίγκιπα για την περίεργη εμφάνισή του, του απαντούσε παρηγορώντας τον ότι αυτό ήταν θεϊκό σημάδι και ότι εκείνος ήταν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Με τον πρόωρο θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του και χάρη στην εύνοια της μητέρας του, ο Ακενατών ορίστηκε διάδοχος. Αμέσως μόλις ο νεαρός Φαραώ ανέβηκε στον θρόνο, έβαλε μπροστά ένα με

ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 18ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ UFO ΠΡΙΝ ΑΠΟ 300 ΧΡΟΝΙΑ!

Εικόνα
Ένα βιβλίο του 18ου αιώνα, απεικονίζει στο εξώφυλλό του -με σαφήνεια- έναν ιπτάμενο δίσκο να επισκέπτεται τη Γη πριν από 300 χρόνια. Συγκεκριμένα, ο ιπτάμενος δίσκος παρουσιάζεται να διαπερνά τα μαύρα σύννεφα του ουρανού, που περιβάλλονται από κεραυνούς, πάνω από τρικυμιώδη νερά, και να κινείται προς το έδαφος. Το σχήμα του Ήλιου που έχει ζωγραφισμένο επάνω του είναι πολύ πιθανό να θέλει να δείξει τη λάμψη που έβγαζε από μέσα του, χωρίς να είναι σίγουρο κάτι τέτοιο, ενώ η έλλειψη ουράς αποκλείει την πιθανότητα να απεικονίζεται ένας φλεγόμενος μετεωρίτης. Το λατινικό βιβλίο ονομάζεται «Liber De Coloribus Coeli, Accedit Oratio Inauguralis De Deo Mathematicorum Principe» και είναι μια πραγματεία για τα Μαθηματικά από τον Johann Caspar Funck, εκτυπωμένο το 1716, όπως αναφέρουν οι λατινικοί αριθμοί επάνω του. Ένα αντίγραφο του τόμου είναι ψηφιακά αποθηκευμένο στο Google Books , που επιτρέπει την επισκόπηση επιλεγμένων σελίδων, μία εκ των οποίων είναι και το παρακάτω εξώφυλλο.

A.T.I.A. ΣΤΗ ΔΙΡΦΥΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, 17/8/2016.

Εικόνα
Στις 17 Αυγούστου του 2016, ο μάρτυρας Κωνσταντίνος Κ. από τον Ωρωπό είδε, μαζί με την γυναίκα του, στις 19:40μμ, ένα φωτεινό στίγμα να πετάει απέναντι στην Εύβοια κοντά στην οροσειρά Δίρφυς. Το φωτεινό στίγμα εξαφανιζόταν και εμφανιζόταν κάθε φορά για λίγα δευτερόλεπτα με κατεύθυνση προς τον Ωρωπό. Στην τελευταία του εμφάνιση φωτογραφήθηκε από τον μάρτυρα, κινήθηκε κυκλικά από αριστερά προς τα δεξιά και εξαφανίστηκε για πάντα.

Α.Τ.Ι.Α. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, 27/8/2016.

Εικόνα
Στις 27 Αυγούστου του 2016, ένα φωτεινό αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο έκανε την εμφάνισή του πάνω από τον Βόλο και συγκεκριμένα κοντά στον λόφο της Γορίτσας. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Κώδικας μυστηρίων» Βασίλης Μπαντίδης, όταν έβγαλε στη δημοσιότητα το 27’’ δευτερολέπτων βίντεο που ανέβασε ο μάρτυρας. Ο γνωστός παρουσιαστής του Astra ΤV, είχε δει και ο ίδιος τρία παρόμοια αντικείμενα πριν 10 ημέρες από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Βόλο, βραδινή ώρα και πολύ ψηλά για να είναι drone. Εκείνα τα φωτεινά αντικείμενα άλλαζαν χρώματα, άλλοτε γίνονταν μπλε, άλλοτε λευκά, άλλοτε πορτοκαλί, τρεμόπαιζαν, και κατέβαιναν αργά προς τον ορίζοντα, μέχρι που χάθηκαν από το οπτικό του πεδίο, μετά από 15 λεπτά περίπου.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΑ «ΓΥΡΙΖΟΥΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΗΜΑ, 2/8/2016 (UPDATED).

Εικόνα
Πριν λίγες μέρες, Ρώσοι αστρονόμοι ανακοίνωσαν -με καθυστέρηση ενός έτους- πως εντόπισαν ένα μυστηριώδες σήμα (βλέπε: φώτο 1) που προερχόταν από την περιοχή του άστρου HD - 164595, σε απόσταση 95 ετών φωτός από τη Γη. Μετά την ενημέρωση από τους Ρώσους σήμανε συναγερμός στους αστρονόμους ερευνητές διεθνώς, καθώς δεν αποκλείσθηκε η πιθανότητα το σήμα να προήλθε από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό. Το θέμα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις στα παγκόσμια Μ.Μ.Ε., που «συγκίνησε» και τα Ελληνικά. Δεκάδες ιστοσελίδες της χώρας μας βούιξαν με την αναπάντεχη είδηση, εφημερίδες έγραψαν το νέο στα εξώφυλλα τους, όπως και αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί προέβησαν σε ανακοίνωση μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων (βλέπε: φώτο 2). Ωστόσο παρά τις επιστάμενες έρευνες, τα αμερικανικά ραδιοτηλεσκόπια των προγραμμάτων SETI και Breakthrough δεν κατάφεραν να βρουν τη συγκεκριμένη καμπύλη στις συγκεκριμένες συντεταγμένες. Μετά την αναπάντεχη δημοσιότητα αλλά και τις ανεπιτυχείς προσπάθειες να ξαναβρεθεί το σήμα από ακόμα