Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2015

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

TΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ ΤΟΥ 2015.

Εικόνα
Στις 18 Μαρτίου του 2015, εμφανίστηκε και το πρώτο αγρογλυφικό του έτους. Αυτό, εντοπίστηκε στην Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας, με τον μάρτυρα που το ανακάλυψε να είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για εξωγήινο αποτύπωμα σύμφωνα με τις δηλώσεις του: ''Γεια σας, το όνομά μου είναι Μαρτσέλο και ζω στη Βραζιλία. Την 18η Μαρτίου, ένας μεγάλος κύκλος εμφανίστηκε στην πόλη μου, Içara, σε ένα χωράφι με καλαμπόκι. Εδώ οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ένας ιπτάμενος δίσκος που πιθανόν προσγειώθηκε, δημιούργησε αυτόν τον κύκλο.''   Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο παράξενο σχήμα που βρέθηκε έως τώρα, καθώς την 4η Ιανουαρίου 2015 στo αεροδρόμιο της Guadalajara στο Μεξικό, εντοπίστηκε ακόμα ένα παράξενο σχήμα που τελικά χαρακτηρίστηκε ως rumours (φυσικός σχηματισμός).

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ''ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ'', 21/03/2015. (UPDATED)

Εικόνα
Το Σάββατο 21 Μαρτίου του 2015, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η συγγραφέας Φίλις Χρυσού και ο ερευνητής Χάρης Κουτσιαύτης αποκάλυψαν τα πάντα για τους επαφικούς συνανθρώπους μας... στην Ελλάδα αλλά και σ’όλο τον κόσμο, στο δεύτερο μέρος της ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής ''Κώδικας Μυστηρίων'' του Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV. Ποιός ονομάζεται επαφικός ή contactee. Τι ισχυρίζονται οι επαφικοί γι αυτές τις επικοινωνίες; Πως αποδεικνύεται η ψυχική επικοινωνία με εξωγήινους; Υπάρχουν επαφικοί στην Ελλάδα; Πόσες είναι οι εξωγήινες φυλές που ισχυρίζονται ότι επικοινωνούν οι επαφικοί; Ποια είναι ή ιστορία του φαινομένου των επαφικών μέσα σε λίγες γραμμές; Όλα αυτά και οι προσωπικές μαρτυρίες της Φίλις Χρυσού... στον ''Κώδικα'' που ακολουθεί:

ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΚΟΛΙΜΑ, 4/3/2015.

Εικόνα
Στις 4 Μαρτίου 2015, ένα αγνώστου ταυτότητας τριγωνικό σκάφος καταγράφηκε να αιωρείται πάνω από το ηφαίστειο Κολίμα, στο Μεξικό. Ο μάρτυρας που το εντόπισε, δήλωσε τα εξής: «Βγάζω φωτογραφίες το Ελ Κολίμα με τη web camera μου, καθημερινά. Σήμερα ανακάλυψα αυτό το τριγωνικό UFO να αιωρείται δίπλα από το ηφαίστειο σε μία από αυτές. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες που είναι από διαφορετικές θεάσεις σε διαφορετικές ημέρες δεν εμφανίζεται κάτι τέτοιο. Όλες οι φωτογραφίες έχουν σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας.»

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΥ ΠΑΜΕ;»

Εικόνα
Μία από τις εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης που ασχολήθηκε στο παρελθόν με τους εξωγήινους επισκέπτες ήταν και το «Που πάμε;», το 1995 στον Σκάι. Την εκπομπή παρουσίαζε η Νανά Παλαιτσάκη και την μέρα του συγκεκριμένου αφιερώματος καλεσμένοι της ήταν ο Σωκράτης Αικατερινίδης και ο Μάκης Ποδότας.

ΤΟ 24o INTERNATIONAL UFO CONGRESS 2015.

Εικόνα
H μεγαλύτερη ετήσια διάσκεψη για τα UFO και για την εξωγήινη επισκεψιμότητα στον πλανήτη, το Διεθνές Συνέδριο UFO, επέστρεψε για 24ο έτος, αυτό το Φλεβάρη, από τις 18 έως τις 22 του μηνός. Για 5η συνεχόμενη φορά φιλοξενήθηκε από την Open Minds στην περιοχή του Φοίνιξ, ενώ ορίστηκε και το επόμενο ραντεβού για το 25ο συνέδριο, το Φεβρουάριο του 2016. Η διάσκεψη περιλάμβανε περισσότερους από 20 ομιλητές, όπου ανάμεσά τους βρίσκονταν και οι Thomas Reed, Jaime Maussan, Chris O'Brien, Joshua Warren, Richard Dolan, Ben Hansen, Yvonne Smith, ενώ τις θεματικές ενότητες των λοιπόν δραστηριοτήτων του συνεδρίου είχαν αναλάβει να διοργανώσουν οι Alejandro Rojas (παρουσιαστής έναρξης), Bob Lazar (διοργανωτής της Q&A session), Maureen Elsberry (συνδιοργανώτρια του συνεδρίου) και ο Ben Hansen (επικεφαλής στο Night Vision SKYWATCH που πραγματοποιήθηκε με δωρεάν συμμετοχή στις 20 Φεβρουαρίου). Όπως κάθε χρονιά δεν έλειψαν και τα βραβεία των EBE Film Festival την 2η, 3η και την 4η μέρα των εκδ