Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2014

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΗ, Μέρος 2ο.

Εικόνα
Πριν μερικά χρόνια ένα παράξενο βιβλίο έκανε την εμφάνισή του. Το μυστικό βιβλίο των εξωγήινων φυλών που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σε ένα μυστηριώδες βίντεο στο Youtube από τον χρήστη Αζαζήλ 8867. Το πρωτότυπο βιβλίο, που στη πραγματικότητα ήταν ένα φυλλάδιο οδηγιών για τους Ομοσπονδιακούς, είναι γραμμένο στα Ρωσικά από μυστικούς πράκτορες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και περιγράφει τις εξωγήινες φυλές που επισκέπτονται τη Γη και τις πιθανές συμμαχίες τους. Το βιβλίο βρέθηκε κατά τύχη το 1981 στην Buryatia της Σιβηρίας, είχε την πρώτη έκδοση του κατά το χρόνο του Στάλιν και πιστοποιούσε πολλές φιγούρες εξωγήινων που περιέγραφαν μάρτυρες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Όπως αυτές που σας παρουσιάσαμε στο πρώτο μέρος αυτού του αφιερώματος και συνεχίζουμε να σας παρουσιάζουμε παρακάτω... ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ Ακόμα μία φυλή εξωγήινων στη λίστα των 58, είναι οι Φωτεινοί. Οι μαρτυρίες γι αυτούς ξεκινούν εκατοντάδες χρόνια πριν από τους Θιβετιανούς, τους Χριστιανούς, τους Ινδιάνους της Αμερικής, ο

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΗ, Μέρος 1ο.

Εικόνα
58 εξωγήινες φυλές επισκέπτονται τη Γη ή τουλάχιστον αυτόν τον αριθμό έχει καταγράψει το Disclosure Project και αποκάλυψε σε μια παρουσίαση του 2008. Την ύπαρξη όλων αυτών των εξωγήινων φυλών επιβεβαιώνουν περισσότεροι από 400 μάρτυρες από όλο το χώρο της αμύνης των ΗΠΑ (FAA, CIA, Πολεμικό Ναυτικό, Αστυνομία, στρατηγοί & άλλοι ανώτατοι αξιωματούχοι του Πεζικού σώματος) αλλά και απλοί πολίτες που βίωσαν προσωπικές επαφές Τρίτου Τύπου. Αν και για τις περισσότερες φυλές παραμένουμε (ακόμα κι εμείς?) αρκετά δύσπιστοι, οι σημαντικότερες από αυτές είναι οι εξής: ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΛΕΥΚΟΙ (TALL WHITES) Αυτή η φυλή εξωγήινων παρουσιάζεται και ως μία από τις πιο διανοητικές στο γαλαξία μας. Οι Ψηλοί Λευκοί έχουν ανθρωποειδή χαρακτηριστικά αλλά είναι πιο χλωμοί, δεν έχουν καμία τρίχα στο σώμα τους, φτάνουν περίπου τα 3-4 μέτρα ύψος, ζουν... 10 φορές περισσότερο απ' ότι εμείς και σε περίπτωση τραυματισμού χρειάζονται 10 φορές παραπάνω χρόνο για να θεραπευτούν. Σε ζωντανή εκπομπή του 2013 στ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ ΤΟΥ 2014.

Εικόνα
Και η αρχή έγινε στην Ολλανδία... με ένα γιγαντιαίο λουλούδι! Φυσικά και δεν μιλάμε για κάποιο πραγματικό λουλούδι αλλά για το σχήμα του πρώτου αγρογλυφικού που για φέτος εντοπίστηκε νωρίς το πρωί στις 17 Μαρτίου του 2014, σε ένα χωράφι στο Roosendaal, της Νότιας Ολλανδίας. Το σχέδιο είχε 15 μέτρα διάμετρο, ενώ δεν βρέθηκαν σπασμένα χόρτα και ανθρώπινες πατημασιές γύρο από αυτό.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ UFO ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ MΙΣΙΣΙΠΗ.

Εικόνα
Στις 16 Φεβρουαρίου του 2014, ένα ζευγάρι Αμερικανών μελετητών, ο Edith και η Rainer Shattles, έβαλαν κάμερες στο δάσος του Mississipi για να μελετήσουν ελάφια. Όμως οι κάμερες δεν κατέγραψαν μόνο αυτά! Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η κάμερα (που λειτουργεί με ανίχνευση κίνησης) έχει πιάσει ένα ελάφι κάτω από τον καθαρό βραδινό ουρανό μέσα στο σκοτεινό δάσος, γύρω στις 19:30 με 20:00 τη νύχτα. Ξαφνικά όμως, εμφανίζονται δύο φωτεινές σφαίρες από το πουθενά, οι οποίες φωτίζουν όλη την περιοχή, μένοντας εκεί για κάνα μισάωρο περίπου, μέχρι να εξαφανιστούν με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκαν. Το ζευγάρι, ισχυρίζεται πως αποκλείεται να ήταν φως αυτοκινήτου, πρώτον γιατί στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει δρόμος, και δεύτερον επειδή το εν λόγω φως είναι σαν να «επιπλέει» στον ουρανό.

UFOs ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, 20/3/2014.

Εικόνα
Στις 20 Μαρτίου του 2014, μία παρέα φίλων από τη Χαλκίδα απαθανάτισε σε ένα βίντεο 3 παράξενα φώτα στον νυχτερινό ουρανό πάνω από την Εύβοια. Τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα εκτέλεσαν απίστευτες μανούβρες σε πολύ μεγάλο ύψος και άλλαξαν πολλές φορές χρώματα, μέχρι που εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι. Η απρόσμενη εμφάνιση διήρκεσε για περίπου 10 λεπτά.