Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2012

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

UFO ΣΤΟ WILTSHIRE, 30/03/2012.

Εικόνα
Στις 30 Μαρτίου του 2012, το μεσημέρι, κάτω από το λόφο Tan στο West Kennet του Wiltshire, εμφανίστηκε ένα μικρό γυαλιστερό αντικείμενο (περίπου 1-2 μέτρα) να ίπταται κινούμενο σταδιακά μέσα στην κοιλάδα. Ο μάρτυρας που το κατέγραψε με τη βιντεοκάμερα του βρισκόταν περίπου 500 με 700 μέτρα μακριά και στην αρχή της λήψης το πέρασε για κάποιον αγρότη που βρισκόταν μέσα στον αγρό. Όμως σύντομα κατάλαβε με τι έμοιαζε και αμέσως το δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

ΤΟ VIKING ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΆΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 1975;

Εικόνα
Το 1976 η NASA πραγματοποίησε μια ερευνητική αποστολή στον Άρη με το όνομα Viking. Μία ερευνητική ομάδα μαθηματικών και άλλων επιστημόνων, ανέλυσαν ξανά τα δεδομένα της αποστολής Viking και πιστεύουν πως βρήκαν αποδείξεις για ζωή μετά από 36 χρόνια. Η νέα ανάλυση των αποτελεσμάτων από τα πειράματα του 1976, υποδηλώνει την ύπαρξη μικροβίων στο Αρειανό έδαφος. Σύμφωνα με την τότε ερμηνεία, τα ρομπότ της αποστολής είχαν συλλέξει ανόργανη ύλη. Αυτό έρχεται να αμφισβητήσει σήμερα η ομάδα του νευροεπιστήμονα και βιολόγου Τζόζεφ Μίλερ.   Ο Δρ Levin που ήταν ο τότε εμπνευστής του προγράμματος ήταν σίγουρος ότι το πείραμα είχε ανιχνεύσει μικροβιακή ζωή, αλλά η NASA και οι συνεργάτες της διαφώνησαν στα εντυπωσιακά εύρημα στην άμμο του Άρη. Αυτή η νέα επιστημονική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Levin ήταν σωστός σε όλο το πρόγραμμα. ‘’Σε τρία πειράματα που έγιναν από τα δύο οχήματα Viking, ένα μείγμα ουσιών τροφής προστέθηκε σε Αρειανό χώμα, με την ελπίδα πως τα μικρόβια θα κατανάλωναν

TO ΠΡΩΤΟ «ΑΓΓΛΙΚΟ» ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ ΤΟΥ 2012.

Εικόνα
Βρέθηκε και το πρώτο αγρογλυφικό στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας φέτος, (που αλλού;) στο Wiltshire και συγκεκριμένα στο Hill Barn κοντά στο East Kennett, μία σύνηθες τοποθεσία για το φαινόμενο των αποτυπωμάτων σε αγρούς. Η σεζόν λοιπόν ''άνοιξε'' και στη Γηραιά Ήπειρο, στις 15 Απριλίου του 2012!

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ UFO!

Εικόνα
Απέτυχε η επιχειρησιακή ομάδα των Ρώσων να προσεγγίσει το σημείο που φέρεται να έχει γίνει η συντριβή UFO στην περιοχή του χωριού Βίτιμσκι στα βορεινά της περιφέρειας Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, τη νύχτα της 13ης Απριλίου του 2012. Η ομάδα που ξεκίνησε το ταξίδι της με μηχανάκια χιονιού επέστρεψε άπραγη λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που πλήττουν την περιοχή. Έτσι η αποστολή αναβλήθηκε προσωρινά μέχρι το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή το σημείο της πτώσης μπορεί να γίνει ορατό από μεγάλη απόσταση μόνο από ελικόπτερο, αφού η χιονόπτωση είναι ισχυρή και το χιόνι ξεπερνά το 1,5 μέτρο σε ύψος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα ΜΜΕ βιάστηκαν να συνδέσουν αυτό το συμβάν με την αποτυχημένη εκτόξευση του βορειοκορεατικού πυραύλου, σημειώνει η φωνή της Ρωσίας.

ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ;

Εικόνα
Στις 13 Απριλίου του 2012, το ρωσικό κανάλι «Vesti» προέβαλε στο βραδινό του δελτίο ένα αχνό στιγμιότυπο ενός μυστηριώδους αντικειμένου να πέφτει προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη δεκαπέντε χιλιόμετρα από το χωριό Βίτιμσκι, στο Ιρκούτσκ. Από την επόμενη κιόλας ημέρα μια ερευνητική ομάδα από Ρώσους ειδικούς ξεκίνησε για την περιοχή ώστε να βρει τα συντρίμμια του περίεργου αντικειμένου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια εντυπωσιακή λάμψη σκέπασε τον ουρανό και στη συνέχεια ένα επίσης λαμπερό αντικείμενο εμφανίστηκε κάνοντας ένα μεταλλικό θόρυβο. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χάθηκε στον ορίζοντα μέσα σε μια έκρηξη. Πάντως το αντικείμενο μπορεί να είναι είτε ένα μέρος ενός μεγάλου μετεωρίτη ή συντρίμμια κάποιου δορυφόρου ή ακόμα και ένα κομμάτι από την αποτυχημένη πρόσφατη εκτόξευση πυραύλων της Βόρειας Κορέας. Ο διευθυντής του αστεροσκοπείου στο Ιρκούτσκ, ωστόσο, διευκρίνισε ότι οι έρευνες δεν θα βγάλουν αποτελέσματα αν ήταν ένας μετεωρίτης γιατί συνήθως αυτοί εκρήγνυνται στην ατμόσφαιρ

H KATY PERRY ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!

Εικόνα
H Katy Perry τελευταία έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερο πάθος. Τους αρχαίους εξωγήινους! Το ενδιαφέρον της διάσημης τραγουδίστριας πυροδοτήθηκε από τη σειρά ντοκιμαντέρ Ancient Aliens, που ερευνά την πιθανότητα εξωγήινοι να επισκέφθηκαν τη γη χιλιάδες χρόνια πριν, και η Katy λατρεύει τόσο πολύ την εκπομπή που προσπαθεί να κάνει τους πάντες να την παρακολουθήσουν. «Έχω παραγγείλει πενήντα από αυτά τα DVD. Τα Χριστούγεννα είχα στείλει καλάθια με πράγματα που αγαπώ στους φίλους μου και μέσα σε αυτά ήταν και η πρώτη σεζόν του Ancient Aliens. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Ανάγκασα όλους στην περιοδεία μου να δουν αμέτρητα επεισόδια. Έχω πάθει εμμονή!».

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ UFO ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, 9/4/2012.

Εικόνα
Στις 9 Απριλίου του 2012, πραγματοποιήθηκε μια σειρά από εμφανίσεις αρκετών ιπτάμενων φωτεινών αντικειμένων στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία. Τα αγνώστου ταυτότητας φώτα καταγράφηκαν από πολλούς μάρτυρες (και στο φως της ημέρας αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας) από διάφορα σημεία της Ρωσικής πόλης, με μερικά βίντεο να παρουσιάζουν ένα ίδιο γεγονός από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΟΥ 2012.

Εικόνα
Το πρώτο αγρογλυφικό που αναφέρθηκε το 2012, εμφανίστηκε στο Tula, στο Hidalgo του Μεξικού, στις 27 Φεβρουαρίου. Το παράξενο αγρογλυφικό με τα δεκάδες γεωμετρικά σχήματα εμφανίστηκε λίγες μέρες μετά, στις 7 Μαρτίου, στα εδάφη του El Llano. Τα δύο αγρογλυφικά περιείχαν κουκκίδες, κύκλους και λαβύρινθους, κάτι πρωτόγνωρο, που καθιστά δύσκολο να αποφασιστεί αν είναι γνήσια ή ανθρωπογενή.

UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ, 1/4/2012.

Εικόνα
Φωτογραφία μυστήριο παρουσιάζει έναν ιπτάμενο δίσκο να αιωρείται πάνω από το ομιχλώδες (από τα καυσαέρια) Πεκίνο, την 1 Απριλίου του 2012. Φυσικά, δεν πρόκειτε για πρωταπριλιάτικο αστείο, αφού η φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε από πολλές κινέζικες εφημερίδες, που ανέφεραν ότι φωτογραφήθηκε ένας ιπτάμενος δίσκος να αιωρείται πάνω από τους πολυσύχναστους δρόμους του Πεκίνου στο φως της ημέρας!