Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2012

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βρείτε επίσης όλα μας τα media, από εδώ: https://linktr.ee/ufogreece

ΠΥΡΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ.

Εικόνα
Σε Γαλλικό βιβλίο του 18ου αιώνα, βρέθηκε μια ζωγραφιά που αποτυπώνει ένα περιστατικό που σήμερα θα ονομάζαμε ''στενή επαφή τρίτου τύπου''. Η ζωγραφιά δείχνει τέσσερις πύρινες σφαίρες να επιπλέουν πάνω σε μια λίμνη η μία πάνω στην άλλη, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να πλησιάσουν με βάρκες, χωρίς να δείχνουν φόβο για το φαινόμενο (!)

ΑΡΧΑΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.

Εικόνα
Κρυμμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία για μισό αιώνα το πέτρινο χειροποίητο αντικείμενο, που μπορεί πράγματι να είναι ένα αρχαίο πυραυλικό διαστημόπλοιο, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1997 από τον διευθυντή του μουσείου Dr. Pasinli. Με μια σύγχρονη μάτια, το πέτρινο διαστημόπλοιο μοιάζει να περιλαμβάνει μια κωνική πυραυλική μύτη, ένα σύμπλεγμα τεσσάρων κινητήρων εξάτμισης στο πίσω μέρος γύρω από ένα μεγαλύτερο κινητήρα και ένα μονό πιλοτήριο με τον πιλότο να του λείπει το κεφάλι. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αυθεντικότητα του (άσχετα αν δεν έχει τη γραμμική σχεδίασης της εποχής) αφού το γλυπτό έχει πιστοποίηση αυθεντικότητας 2500 ετών και προέλευση το τουρκικό Toprakkale, μια πόλη γνωστή στην αρχαιότητα ως Tuspa, του βασιλείου του Ουραρτού.

ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ UFO HOT-SPOTS!

Εικόνα
1. Όλυμπος. Το βουνό των 12 Θεών, από το 2005 άρχισε να απασχολεί έντονα τους λάτρεις των UFO, αφού η έντονη δραστηριότητα ιπτάμενων αντικειμένων στη περιοχή, μαρτυρά υπόγειες βάσεις μέσα σε κούφια σημεία του βουνού. Καυτό σημείο για έρευνα, η ομιχλώδη περιοχή στα Καζάνια όπου λέγεται ότι πολύ συχνά μέσα από την ομίχλη εμφανίζονται άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα και καυτά σημεία για παρατήρηση το βράδυ, τα χωριά κάτω από τα Πιέρια Όρη. Αν και κάποιοι αποδίδουν τις εμφανίσεις σε απόρρητα τηλεκατευθυνόμενα drone αεροσκάφη της ΕΑΒ (Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας), ομάδες μελετητών από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το βουνό, ψάχνοντας για υπόγειες εξωγήινες βάσεις και ιπτάμενους δίσκους. 2. Λόφος Γορίτσας. Η τοποθεσία Παγασές, που βρίσκεται κοντά στο λόφο Γορίτσα ανατολικά του Βόλου, αποτελεί για τους ερευνητές των αρχαίων εξωγήινων έναν τόπο μυστικών κατασκευών σε συνεργασία ανθρώπων και Θεών! Ιστορικά κείμενα θέλουν την περιοχή να συνδέεται με την αρχαία Ιωλκός και την κα

ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ UFO HOTSPOTS ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Εικόνα
1. Warminster, Wiltshire, U.K. Η πόλη Warminster, της όμορφης κομητείας του Wiltshire στην Αγγλία, είναι ο πιο συχνός προορισμός των λάτρεις των UFO κάθε καλοκαίρι σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι παρατηρητές UFO (από τη δεκαετία του 60’) συγκεντρώνονται επάνω στον κοντινό λόφο Cradle με την πεποίθηση ότι μπορούν να πιάσουν σήμα εξωγήινων διαστημόπλοιων και να φωτογραφήσουν διερχόμενα άγνωστα αεροσκάφη, ενώ οι λάτρεις των αγρογλυφικών να περπατήσουν μέσα σε αυτά και να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα τους. 2. Nevada Highway 375, USA. Η εθνική οδός με τις περισσότερες θεάσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων, είναι η Λεωφόρος Nevada Highway 375, και αυτό γιατί είναι η πλησιέστερη στη μυστική αεροπορική βάση των ΗΠΑ της περιοχής, που είναι παγκοσμίως γνωστή ως περιοχή 51. Μέσω αυτής της λεωφόρου αλλά και κατά μήκος της εθνικής οδού 95, οι παράτολμοι κυνηγοί UFO κάθε χρόνο προσπαθούν να πλησιάσουν με κάθε τρόπο την μυστική βάση όπου ο στρατός κάνει δοκιμές νέων πειραματικών αεροσκαφών, πιθανό

UFO ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, 5/1/2012.

Εικόνα
Στις 5 Ιανουαρίου, 17:00 το απόγευμα, στο Αεροδρόμιο Chengdu της Κίνας προκλήθηκε χάος από ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης προέλευσης που πετούσε σε χαμηλό ύψος πάνω από αυτό. Τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία αν και αρχικά ανέφεραν άσκηση στρατιωτικών αεροπλάνων, στη συνέχεια της μέρας αποκάλυψαν ότι επρόκειτο για UFO, το οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκε από τους επιβάτες του αεροδρομίου που βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής αλλά και στα σταματημένα αεροσκάφη. Οι φωτογραφίες έδειξαν ένα φωτεινό λευκό δίσκο να αιωρείται στον αέρα, δίπλα σε πολλά μικρά αντικείμενα γύρω του, και να μετακινείται αστραπιαία πάνω από τα κτήρια. Η εμφάνιση, προκάλεσε πανικό και χάος χωρίς προειδοποίηση με τουλάχιστον 80 ακυρώσεις & καθυστερήσεις πτήσεων, για περίπου 70 λεπτά.

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012.

Εικόνα
Εδώ και πολλές νύχτες στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, εμφανίζεται ένα παράξενο φως, σαν αστέρι. Το παράξενο φως, εμφανίζεται κοιτώντας δυτικά, από το Καυτατζόγλειο προς το Καλοχώρι, μετά τις 11:00 μ.μ., κάθε βράδυ εδώ και μια βδομάδα, και εξαφανίζεται μετά από μερικές ώρες. Η θέση του δεν είναι αυτή της Πούλιας (Πλειάδειων άστρων) και του Αυγερινού (Αφροδίτη), οπότε πολλοί μιλούν για τον πλανήτη Δία, χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από Έλληνες αστρονόμους, ακόμα. Βέβαια, υπάρχει και η άποψη των πιο τολμηρών που μιλούν για UFO ή μητρικό εξωγήινο σκάφος που εποπτεύει την Γη. Τι είναι όμως; Ένα παρόμοιο αντικείμενο εμφανιζόταν, στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2011 στον ουρανό της Κορίνθου, για 7-8 μέρες στις 3:30 π.μ. Μέχρι που μια μέρα δεν εμφανίστηκε ξανά. Και τότε δεν είχε δοθεί καμία επίσημη απάντηση... To άγνωστο φως εμφανίζεται στη φώτο σε μεγέθυνση.

H ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ Α.Τ.Ι.Α.ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2012.

Εικόνα
Στις 11 Ιανουαρίου του 2012, ένας Πολωνός τουρίστας που ετοιμαζόταν να αποπλεύσει από λιμάνι της Κύπρου, καθώς κινηματογραφούσε για τελευταία φορά τα κοντινά σπίτια του όμορφου νησιού, εντόπισε αρκετές ολόλευκες φωτεινές σφαίρες να εμφανίζονται στο βάθος του ουρανού. Αμέσως έστρεψε την κάμερα του στα άγνωστα αντικείμενα και απαθανάτισε πάνω από το πλοίο, τα «παιχνίδια» του μικρού στόλου. Αν και αρκετά αμφιλεγόμενη για την αυθεντικότητα της η λήψη του μάρτυρα, ήταν η πρώτη καταγραφή στο όμορφο νησί της Κύπρου για το 2012! (Αν και δεν εντοπίζεται γραφιστική παρέμβαση στην αρκετά καλής ανάλυσης λήψη, μας προβλημάτισε η εξαρχής σωστή θέση της κάμερας και η υπερβολική ένταση της φωτεινότητας των ΑΤΙΑ στο τοπίο.) Ευχαριστούμε τον ‘’Γάτο με Ερπύστριες’’ για την πληροφόρηση!

Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΣΤΟΝ ‘’ITN’’ ΤΟ 1977.

Εικόνα
Το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου του 1977, το ανεξάρτητο τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο '' ITN'' δέχθηκε αλλοίωση του ηχητικού σήματος του σταθμού και παρεμβολή ενός φωνητικού μηνύματος μέσα σε αυτό! Ο ήχος του δελτίου ειδήσεων αλλοιώθηκε για πάνω από 6 λεπτά από κάποιους που ισχυρίζονταν ότι είναι εξωγήινοι, ενώ το βίντεο έμεινε ανέπαφο. Επίσημα οι αρμόδιοι μίλησαν για φάρσα. Ο οργανισμός IBA επιβεβαίωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που γινόταν τέτοιου είδους φάρσα-παρεμβολή και αποκάλυψε ότι χρειαζόταν υπέρ-τεχνολογία για να παρεμβληθεί κάποιος στο ηχητικό σήμα 5 πομπών το `77! Αν και η υπόθεση έκλεισε σαν φάρσα, ποτέ δεν μπόρεσε να εντοπιστεί η πυγή της παρεμβολής για να συλληφθούν οι υπαίτιοι. 

ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.

Εικόνα
Η εκπομπή σήματος λεγόμενη ως «Backwards Music» εξέπεμπε σε διάφορες βραχείες συχνότητες έως το 2004 με τις μεταδόσεις προφανώς να προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία. Πιθανολογείται ο ήχος να προέρχεται από κάποια σύνθετη μορφή επικοινωνίας γνωστή ως LINCOMPEX (γραμμική συμπίεσης και διαστολής) που χρησιμοποιείται ως μέθοδος επικοινωνίας τόσο από εμπορικούς όσο και από αμυντικούς φορείς. Βέβαια, μπορεί να είναι απλά πληροφορίες από πομπούς του πολεμικού Ναυτικού. Ωστόσο, πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι κωδικοποιημένη επικοινωνία με εξωγήινο πολιτισμό που μας αποκρύπτεται! Δυστυχώς όμως, οι ήχοι παραμένουν ακόμα απόκοσμοι και αδιευκρίνιστοι! Η εκπομπή σήματος «Enigma ΧΜ» καταγράφηκε για πρώτη φορά στα βραχέα στους 6752kHz, στις 25 Σεπτεμβρίου του 2009. Το σήμα που μας παραπέμπει σε ήχους φάλαινας, παραμένει και αυτό άγνωστο και ανεξήγητο!

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ UVB-76 / MDZhB.

Εικόνα
Στο Pavarovo της Ρωσίας κοντά στα Selnechnogorsk και Zelenogrand, γύρω στα 37 χιλιόμετρα μακριά από την Μόσχα, υπάρχει ένας πολύ μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός. Ο σταθμός δεν μεταδίδει τραγούδια, διαφημίσεις, ειδήσεις ή κοινωνικά προγράμματα, αλλά ένα πολύ παράξενο ηχητικό σήμα. Το σήμα είναι συνεχές σχεδόν 24 ώρες το 24ώρο, αφού η μόνη καθημερινή διακοπή που κάνει είναι από τις 7:00 μέχρι τις 7:50 GMT, πιθανόν για λόγους σέρβις. O μυστηριώδης αυτός ήχος έχει ονομαστεί UVB-76. Είναι στα βραχέα κύματα και εκπέμπει στην συχνότητα των 4625kHz. Το σήμα είναι γνωστό σε πολλούς που ασχολούνται με το θέμα αυτό ως (The Buzzer) βομβητής συσκευής παραγωγής ήχου γιατί παράγει ένα μονότονο βουητό το οποίο είναι επαναλαμβανόμενο με 25 τόνους το λεπτό. Στις 16/1/2003 το σήμα ξαφνικά άλλαξε και άρχισε να εκπέμπει έναν διαφορετικό ήχο σε υψηλότερο τόνο μεγαλύτερης διάρκειας αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στα αρχικά του επίπεδα. Συχνά ακούγονται και διάφοροι άλλοι ήχοι, ακόμα και συνομιλίες

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ UFO ΤΟΥ 2012.

Εικόνα
Εκτός από την πρώτη θέαση UFO που καταγράφηκε στην αλλαγή του χρόνου στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, το υπόλοιπο βράδυ της πρωτοχρονιάς σημειώθηκαν και άλλες αρκετές εμφανίσεις! Με την έναρξη του νέου χρόνου ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο βρισκόταν πάνω από την Bangkok της Ταϊλάνδης, λίγα λεπτά μετά τρία κιτρινωπά σφαιρικά φώτα διέσχισαν τον ουρανό της Βαλτιμόρης, μία λευκή φωτεινή σφαίρα πέταξε πάνω από Ισπανική κωμόπολη, δύο πορτοκαλί σφαίρες ταξίδευσαν νοτιοδυτικά πάνω από το Ρωσικό Yekaterinburg, ενώ ξημερώματα της νέας χρονιάς πυραμοειδή ιπτάμενο όχημα κινηματογραφήθηκε να εξερευνεί σε χαμηλό ύψος στους νήσους Madeira.                

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΘΕΑΣΗ UFO ΤΟΥ 2012, ΣΤΗ ΤΑΪΒΑΝ.

Εικόνα
Η πρώτη καταγραφή UFO για το 2012, σημειώθηκε στο στην Ταϊπέι, της Ταϊβάν, και ξεκίνησε λίγο πριν από την έναρξη των πυροτεχνημάτων για την Πρωτοχρονιά. Το λαμπερό λευκό ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα σφαίρας που εμφανίστηκε στον ουρανό κατά τη διάρκεια των τελευταίων δευτερόλεπτων του 2011, παρέμεινε πάνω από τη πόλη μέχρι τις πρώτες στιγμές του 2012 μέχρι που αποχώρησε. Το βίντεο UFO καταγράφηκε από τον Scott G. Waring από το κινητό του τηλέφωνο, ο οποίος δήλωσε: "Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν στην Ταϊπέι περιμένοντας τα πυροτεχνήματα στον ουρανό όταν η γυναίκα μου με φώναξε έξω. Κοίταξα προς τον πύργο 101 και είδαμε ένα λαμπερό αντικείμενο λευκό σαν σφαίρα να πέτα στον ουρανό. Το αντικείμενο κινήθηκε μακριά από τον πύργο και στη συνέχεια προς το κτίριο. Δεδομένου ότι η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει, το αντικείμενο άρχισε σιγά-σιγά να απομακρύνετε από το κτίριο και στη συνέχεια χαμήλωσε . Σε εκείνο το σημείο άρχισαν τα πυροτεχνήματα και το έχασα από τα μάτια μου.'&#