ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ PODCASTS, ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Δείτε επίσης το κανάλι μας στο You Tube, από εδώ: https://www.youtube.com/@ufo-greece

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ & ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΒΙΝΤΕΟ!

Δεκαπέντε μέρες μετά το περιστατικό κανείς δεν μπορεί να δώσει μια σαφή εικόνα τι ακριβώς συνέβη σε εμπορικό κέντρο του Μαϊάμι το βράδυ της πρωτοχρονιάς. Έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο 3μετροι εξωγήινοι, σύμφωνα με αρκετούς μάρτυρες και ένα βίντεο που πρόβαλε το CBS στις 5 Ιανουαρίου; Άναψαν πυροτεχνήματα κάποιοι έφηβοι, τα οποία προκάλεσαν καυγά και λίγο χάος, καθώς ορισμένοι άνθρωποι υπέθεσαν ότι υπήρξαν πυροβολισμοί; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αφού στα βίντεο που κυκλοφορούν, ανατρέπεται η ανακοίνωση της αστυνομίας, καθώς έχουμε μαρτυρίες μέχρι και για τρεις Men in Black να περπατούν μέσα στο εμπορικό! 

Πάντως η όλη συνομοσιολογική πλευρά της ιστορίας που μιλά για συγκάλυψη των 3μετρων εξωγήινων από τις αρχές, πατά στο πίσω μέρος δύο ιδεών. Ένα: Ότι η παρουσία της αστυνομίας ήταν πολύ βαριά για έναν απλό καυγά. Δηλαδή, 60 περιπολικά για 15 έφηβους! Και δύο: Τα βίντεο που κάποιοι άνθρωποι είπαν και έδειξαν μια διαφαινόμενη, τεράστια φιγούρα. 

Βέβαια, στον λογικό αντίλογο, στις ΗΠΑ έχουμε συνεχώς μαζικούς πυροβολισμούς σε δημόσιους χώρους, οπότε αν υπήρχε σκηνή με καβγάδες και πυροβολισμούς, είναι λογικό να έσπευσαν στο σημείο δεκάδες περιπολικά. Όσο για τους μεγάλους «εξωγήινους» στα βίντεο, μπορεί να είναι απλά σκιές ανθρώπων που περπατούν και υπό γωνία στο φως φαίνονται πολύ μεγάλες, όπως ανέφερε και ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαϊάμι... 

 Εμείς, όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι δημοσιογραφικοί ιστότοποι της χώρας (αλλά ποτέ δεν κάνουν), μαζέψαμε το διαθέσιμο υλικό (επίσημο και ανεπίσημο) και σας το παρουσιάζουμε ΟΛΟ στο παρακάτω βίντεο χωρίς να βγάλουμε αυθαίρετα ή βιαστικά συμπεράσματα, αφήνοντάς το στη κρίση σας: